Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се забърка в скандал за втори път

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се забърка в скандал за втори път
Коментари Харесай

Алегри се заяде с Интер: Пак ще завършите шести

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се забърка в скандал за повторно в границите на няколко дни, макар че в конференцията си преди полуфинала с Интер за Купата на Италия той беше безапелационен, че рядко взима присъединяване в разправии отвън терена.
“Гадзета дело спорт ” написа по какъв начин Алегри е бил гневен след снощното проваляне с 0:1 от “нерадзурите ”, което изхвърли “Старата госпожа ” от шампионата. По пътя си към съблекалнята на своя тим треньорът се засякъл с един от шефовете на Интер Дарио Бачин, с който имаше спречкване и след първия дуел в Торино.
Този път експертът декларирал на шефа на съперника: “Вие сте ла*нари, въпреки всичко ще завършите шести ”. След това Алегри влезнал в съблекалнята на “бианконерите ” и отправил следния апел към играчите си: “Трябва да приключим пред тях в шампионата, не трябва да ги изпращаме в Шампионската лига ”.

От вестника не са сигурни дали някой от инспекторите на локалната футболна федерация е станал очевидец на обидните думи на наставника на Юве към Бачин, който е асистент на спортния шеф Пиеро Аузилио.

Както е известно, след провалянето на Ювентус от Наполи с 0:1 отпреди няколко дни се появи видео в обществените мрежи по какъв начин Алегри се обръща към противниковия щаб със саркастичното: “Страхотно, успяхте да спечелите едно Скудето ”. Отделно от това, неговият асистент Марко Ландучи отнесе наказване поради думите си към съперниковия старши треньор Лучано Спалети: “Плешиво к*пеле, ще ти изям сърцето ”.

Седем кръга преди края на сезона в Серия " А "  Наполи е безапелационен водач в класирането със 78 точки, Ювентус е втори с 59, а Интер е шести с 54, само че единствено на два пункта от четвъртия Милан и петия Рома.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР